Hu Zhao aprén dansa oriental a Benissa amb una sorprenent parella de ball

La professora, una boliviana que viu al municipi des de fa 40 anys, ha aconseguit que el conductor de Xino Xano balle amb una serp, malgrat la reticència inicial

Hu no oblidarà mai la visita a Benissa / À Punt Mèdia

Viqui, balladora i professora de dansa oriental, és una dona boliviana que des de fa 40 anys viu a Benissa. Ella regenta l'associació Art Performance de danses del ventre a la localitat, i és tota una especialista d'aquest ball. En saber que Hu anava a visitar Benissa amb l'equip de Xino Xano ha volgut convidar-lo a ballar la seua dansa especial.

L'associació que dirigeix Viqui compta amb un grup de persones -segons l'organització- "molt actiu", en què els participants també comparteixen l'afició per la pintura. "Els membres fem espectacles de dansa oriental, més coneguda com a dansa del ventre, des de fa catorze anys."

I com que -segons diu la responsable de l'associació- aquesta dansa no és exclusiva de les dones, l'associació ha volgut integrar Hu al ball. Però la invitació portava sorpresa... i la cara de Hu no s'ha fet esperar.

Hu no creu el que sent
Hu no creu el que sent / À Punt Mèdia

Si vols saber com acaba el ball de Hu, millor mira-ho tu mateix.

Hu balla la dansa del ventre amb la boa, a Benissa
Hu balla la dansa del ventre amb la boa, a Benissa / À Punt Mèdia
Hu balla amb el grup de danses de Benissa
Hu balla amb el grup de danses de Benissa / À Punt Mèdia
Una balladora es diverteix mirant Hu ballar amb la serp
Una balladora es diverteix mirant Hu ballar amb la serp / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats