Com es viure a Miami? Així és l'experiència de la valenciana Clara Roque

Aquesta veïna de Castalla (Alcoià) ha contat a l'equip de Valencians al món que troba a faltar les arrels

Clara Roque, la valenciana de Castalla (Alcoià) que viu i treballa a Miami / À Punt Mèdia

Miami és una ciutat inspiradora de pel·lícules. Està molt present en els mitjans de comunicació, pels famosos internacionals que viuen allí, com Shakira, Julio Iglesias i Paulina Rubio. El fet de ser una ciutat que està en boca de molts i en les portades de les revistes del cor, tot junt, fa que semble més gran del que realment és.

Com ha dit Clara Roque, la valenciana de Castalla que viu i treballa a Miami per a una empresa joguetera d’Onil, “Miami en realitat, pel que fa a les dimensions, és molt pareguda a València”.

Aquesta és una experiència com de pel·lícula, però ha reconegut a María José Berbegall, de l’equip de Valencians al món, que “estar tan lluny de la teua terra és dur”. A vegades s’ha sentit a soles. Com ha reconegut, “eixes són les parts que no t’agrada contar. Sobretot a l’inici. És molt dur. Et veus a soles davant de la vida”. 

Clara troba a faltar les arrels

El que més troba a faltar Clara és la seua família i el menjar. “Els meus pares tenen un forn i la veritat és que no trobe mai un pa que m’agrade”. De la seua germana Paula ha dit que és a qui més troba a faltar. Les germanes comparteixen tatuatge per a sentir-se més a prop. “Per a mi és la millor persona de la meua vida”.

Clara ha rebut una dolça sorpresa de la família, que li ha entregat la reportera María José Berbegall. “Mira les magdalenes, el pa, el rotllet, la coca gorda d’oli…” i ha exclamat: “açò, maree, açò està boníssim”.

Clara i Maria José Berbegall, en un moment de l'entrevista
Clara i Maria José Berbegall, en un moment de l'entrevista / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats