El museu de la caca a Tòquio, un espai per a lluitar contra el tabú

L’equip de Valencians al món ha visitat l’Unko Museum de la mà d'una de les protagonistes del programa, la youtuber de Vila-real Anna Copoví

Museu de la caca a Tòquio, al Japó / À Punt Mèdia

Valencians al món ha visitat l’Unko Museum de la mà d'Anna Copovi, una valenciana natural de Vila-real que viu a Tòquio on és youtuber de continguts turístics. Com ha explicat Anna, el motiu de la creació d’aquest museu és que els excrements humans al Japó són un tabú molt gran “i el seu creador, Masaru Kobayashi és va proposar que deixaren de ser-ho”.

El centre, amb una estètica kawaii amb la qual busca generar tendresa i simpatia, qui entra podrà des de posar-se una merda al cap —això sí, de colors i allunyada d’un excrement de veritat— fins a generar la pròpia defecació de joguet en companyia, de colors i divertida, com han pogut experimentar Anna i l'equip de Valencians al món

Segons Anna Copovi, un exemple de la peculiar relació que tenen al Japó amb els excrements humans, “als banys públics trobem soroll d’aigua, amb la intenció de camuflar aquests altres sorolls que genera el moment de defecar". Copovi també ha recordat que als xiquets se'ls ensenyava a idolatrar el déu del vàter. "Es tracta d’una qüestió molt privada i el que va voler aconseguir el creador del museu és normalitzar que tot el món fa caca”, ha explicat Anna.

La jove de Vila-real ja fa quatre anys i mig que viu a Tòquio. Té 28 anys i amb la parella, un guia japonés, gestiona el canal de YouTube Neko y Sol, on conta com és el fet de viure a Tòquio per a una parella multiracial. 

La reportera i Anna amb sorpresa pel que estan experimentant
La reportera i Anna amb sorpresa pel que estan experimentant / À Punt Mèdia

Ací pots veure el programa sencer

També et pot interessar

stats