Set llocs imprescindibles per a visitar a la ciutat noruega de Bergen

Bergen atrau visitants de tot el món, que hi viatgen per a explorar la bellesa natural i la rica història de la ciutat

Bergen és coneguda pels seus fiords, les seues acolorides cases de fusta i un gran nombre de llocs històrics
Bergen és coneguda pels fiords, les acolorides cases de fusta i un gran nombre de llocs històrics / Shutterstock

Bergen, la capital noruega dels fiords

Bergen és coneguda pels fiords, les acolorides cases de fusta i un gran nombre de llocs històrics. La ciutat també alberga diverses universitats i és un centre de cultura, música i art. A més, és una destinació turística popular, que atrau visitants de tot el món que hi viatgen per a explorar la bellesa natural i la rica història de la ciutat.

Informació d'interés

Moneda: corona noruega

Població: 290.193 habitants

Hora: mateix horari que a València

Permisos: si sou ciutadans de la Unió Europea, per a viatjar-hi només us farà falta el DNI

Pagament recomanat: molts establiments accepten pagar amb targeta, però alguns demanen un import mínim. Hi ha supermercats i també oficines de correus que no accepten les targetes de crèdit estrangeres.

El consell de Valencians al món: a Noruega el clima és molt canviant. Així és que us recomanem vestir-vos amb diverses capes. D'aquesta manera, podreu adaptar-vos a l’oratge del moment. Generalment, durant els mesos de tardor i d’hivern fa molt de fred. Us aconsellem que porteu roba tèrmica que us ajude a suportar les baixes temperatures. Durant els mesos de primavera i d’estiu, d’una altra banda, les temperatures solen ser més càlides, encara que no arriba a fer la calor que nosaltres coneixem. Us recomanem portar algunes peces d’abric, especialment si voleu visitar la zona dels fiords europeus.

Els llocs imprescindibles a visitar a la ciutat de Bergen

1. El moll de Bryggen

Aquest lloc, declarat per la Unesco patrimoni de la humanitat, és un dels més famosos de Bergen. És un moll històric que data del segle XIV i és conegut per les acolorides cases de fusta i els pintorescos carrers empedrats.

El moll de Bryggen
El moll de Bryggen / Shutterstock

2. El funicular de Fløibanen

Pujar en el funicular de Fløibanen és una experiència única, ja que us oferirà una vista panoràmica de la ciutat i del fiord de Bergen. L'estació del cim de la muntanya Fløyen també és un bon lloc per a gaudir d'un pícnic o fer un passeig.

2. El funicular de Fløibanen
2. El funicular de Fløibanen / Shutterstock

3. El mercat del peix

El mercat del peix és un dels llocs més populars de la ciutat i ofereix una àmplia varietat de productes del mar, des de peix fins a marisc i crancs. A més, trobareu restaurants i llocs de menjar amb plats típics de la regió.

3. El mercat del peix
3. El mercat del peix / Shutterstock

4. L'església de Santa Maria

Aquesta església, construïda en el segle XII, és una de les més antigues de Bergen. És famosa pels frescos medievals i per l'arquitectura romànica.

4. L'església de Santa Maria
4. L'església de Santa Maria / Shutterstock

5. L'aquari de Bergen

Si us agraden els animals marins, no us podeu perdre aquest aquari. Ací trobareu més de seixanta tancs amb una gran varietat d'espècies, de taurons a pingüins.

5. L'aquari de Bergen
5. L'aquari de Bergen / Shutterstock

6. El Museu d’Edvard Grieg

El famós compositor noruec Edvard Grieg va nàixer a Bergen i la seua antiga casa ara és un museu dedicat a la seua vida i obra. El museu té una exposició interactiva i una sala de concerts on podreu gaudir de música en viu.

6. El Museu d’Edvard Grieg
6. El Museu d’Edvard Grieg / Shutterstock

7. La muntanya Ulriken

Si voleu gaudir d'una vista espectacular de la ciutat i dels fiords, pujar al cim de la muntanya Ulriken és una activitat imprescindible. Podeu arribar-hi en funicular o caminant per una de les nombroses sendes de la muntanya.

7. La muntanya Ulriken
7. La muntanya Ulriken / Shutterstock

També et pot interessar

stats