Tupper club

Sergio Alcover: "Soc un trencaplats professional, mentre cuine pense en coreografies, balle i el plat acaba per l'aire"

El ballarí, coreògraf i director artístic Sergio Alcover és un dels participants del primer programa de Tupper Club

Sergio Alcover participa en 'Tupper Club' / À Punt Mèdia

Si penses que eres un desastre en la cuina, escolta l'experiència en primera persona del ballarí valencià, coreògraf i director artístic Sergio Alcover. S’ha confessat amb l'equip de Tupper Club i els ha dit que ell és un “trencaplats professional”.

La raó és ben senzilla. No sap desconnectar del seu treball i al cap sempre porta algun projecte i, com diu: "Moltes vegades quan estic cuinant pense en coreografies, em moc, comence a ballar... i el plat acaba ballant i per l'aire. Trenque plats. Em cau tot el dinar a terra i he de tornar a començar a cuinar".

Així s'ha presentat el coreògraf en el programa Tupper Club, el nou concurs gastronòmic d'À Punt Mèdia conduït pel xef valencià i Premi Nacional de Gastronomia 2019, Ricard Camarena. El ballarí ha triat per a cuinar una pasta de la seua àvia Carmen, una persona molt important en la seua vida i que recorda cada dia.

També et pot interessar

stats