Maria Abradelo recorda com va ser el seu primer programa en valencià

La comunicadora, concursant del programa Tupper Club, ha confessat alguns secrets professionals mentre preparava un putxero madrileny

Maria Abradelo en 'Tupper Club' / À Punt Mèdia

Maria Abradelo ha tingut temps, durant la participació en el programa Tupper Club, de preparar les xirivies i creïlles al mateix temps que ha repassat la seua trajectòria professional a València, concretament en Canal 9. Ella és una de les tres persones convidades a participar en el nou concurs gastronòmic d’À Punt Mèdia, que presenta el Premi Nacional de Gastronomia 2019, Ricard Camarena. L'equip del programa ha anat fent un repàs de la seua vida professional, i quan ha arribat el moment de parlar de la Comunitat Valenciana i del valencià com a llengua, ha dit: “Mai em van imposar en la televisió parlar valencià, ni en cap gala ni en cap esdeveniment”.

Al mes de rebre classes en valencià li vaig dir a la realitzadora: Susana, hui faré tot el programa en valencià. Es va posar les mans al cap de l’alegria. Maria Abradelo - Presentadora del concurs Canta canta de Canal 9

Tot i que ningú la va obligar a res, quan presentava el programa Canta canta va fer açò: “Vaig decidir pel meu compte contractar una professora per a, almenys, dir algunes frases en cada programa. I al mes li vaig dir a la realitzadora: Susana, hui faré tot el programa en valencià. Es va posar les mans al cap de l’alegria”.

L’artista, que ha mostrat ser molt responsable en el seu treball, acaba dient: “Jo era conscient que em dirien de tot. Però pense que qui no arrisca, no creua la mar”. I així, entre records i records, Maria Abradelo ha anat preparant la xirivia, el nap, la carlota i la creïlla per a ficar al foc el seu putxero madrileny, amb el qual concursa per a guanyar el programa.

Maria mentre cuina el seu cocido madrileny
Maria mentre cuina el seu cocido madrileny / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats