María Abradelo: “'Babalà' ha sigut el treball que més m’ha agradat en la meua vida”

La coneguda comunicadora ha participat en el programa Tupper Club, conduït pel cuiner Ricard Camarena, on ha preparat un plat molt nostàlgic per a ella

Maria Abradelo durant la seua participació en 'Tupper Club' / À Punt Mèdia

La popular presentadora María Abradelo, coneguda en tota la Comunitat Valenciana per haver sigut la cara visible de diversos programes de Canal 9, ha sigut convidada a participar en Tupper Club, el nou concurs gastronòmic d’À Punt Mèdia, presentat pel prestigiós cuiner valencià Ricard Camarena, Premi Nacional de Gastronomia 2019. Cada entrega del programa portarà una temàtica, i l'assumpte central del programa en què intervé Maria és la nostàlgia.

Qui va ser conductora dels programes Canta canta i Babalà –aquest últim dedicat al públic infantil– ha triat per a participar en el concurs una recepta molt estimada per ella: el cocido madrileño. I així, mentre ha preparat els ingredients, la polifacètica artista ha descobert a molts com va acabar en el món de l’espectacle. Aquesta ha sigut la seua primera confessió, dient que era un món on ella no imaginava mai entrar, tot i que a casa estava envoltada d’artistes.

Maria Abradelo de menuda amb la seua família
Maria Abradelo de menuda amb la seua família / À Punt Mèdia

“La meua iaia, ma mare, tota la família hem sigut artistes. Ma mare cantava”, ha contat. La mare de María és la cantant Isabel Patton, que va treballar amb Camilo Sesto en el musical El fantasma de la ópera i durant un curt espai de temps també va ser membre de l'èxitós grup Baccara.

Tot i això, María tenia altres plans per a ella. “Jo no volia ser artista. Volia ser veterinària, dedicar-me al món dels animals i estudiar. Però, per coses de la vida, vaig acompanyar una amiga a diversos càstings i em van agafar a mi. Per exemple, em va passar en el càsting per al programa Un, dos, tres... també per a un programa de Canal Sur. I per això estic ací, de rebot, fent un cocido madrileño”.

Però si hi ha un període professional que ella recorda especialment és el pas pel programa de Canal 9 Babalà. D’aquells temps ha dit: "Ha sigut el treball que més m'ha agradat en la vida. M'agraden molt els xiquets. És el públic més fidel i que sempre diu la veritat. I una de les claus és sentir-te una xiqueta més.

També et pot interessar

stats