La divertida anècdota de la drag Choriza May i les seues perruques 'explosives' a l’aeroport

És una de les participants de l'estrena del programa Tupper Club, presentat pel xef Ricard Camarena

Choriza, convidada al programa 'Tupper Club' / À Punt Mèdia

Choriza May, en la seua participació en el programa Tupper Club, no ha deixat indiferent ningú. En el nou concurs gastronòmic d’À Punt Mèdia, que està conduït pel xef i Premi Nacional de Gastronomia 2019, Ricard Camarena, ha contat que ella és “un travestí molt accidentat”. Mentre ha preparat la seua recepta, llentilles amb xoriço, la drag de Guadassuar ha contat una divertida anècdota.

Durant els anys en què vivia a Anglaterra, en una ocasió tenia previst viatjar des de l’aeroport de Manchester fins al de Madrid. Anava a actuar per primera vegada a Espanya. “Jo estava tota contenta, em sentia una estrella internacional, però va ocórrer que en veure les perruques em van parar i me les van llevar".

L’artista ha contat que en requisar-li les autoritats els seus monyos creatius la van portar a un quarto, “i em van dir que la borsa de les perruques donava positiu en explosius! Que pensaven que jo era una terrorista! 45 minuts vaig estar allí! I resulta que els tres pots de laca que havia utilitzat per a cardar les perruques havien donat positiu en explosius…". L'artista ha acabat dient a l'equip de Tupper Club: "explotar no, ara que... l’explosiva era jo”.

També et pot interessar

stats