“Als inicis, com a bona estudiant d’art dramàtic i bona actriu… vaig treballar a l’hostaleria”

Així resumeix la humorista valenciana Maria Juan els seus inicis professionals durant la participació en el programa Tupper Club

La còmica Maria Juan ha participat al programa 'Tupper Club' / À Punt Mèdia

Maria Juan és còmica fins i tot fregint carn picada. No ho pot evitar. Ella ha vingut a aquest món a fer riure els altres i a riure's d'ella mateixa; és a dir, a passar-s’ho bé. Perquè amb les seues humorades també ella riu. Ho ha demostrat al programa Tupper Club, on l'han convidada a participar. Es tracta del concurs gastronòmic d'À Punt Mèdia que presenta el xef valencià i Premi Nacional de Gastronomia 2019, Ricard Camarena.

Mentre ha preparat els pimentons farcits amb la recepta de sa mare, la humorista entre moltes altres qüestions ha parlat dels inicis professionals. Ha contat a l’equip del programa: “Jo vaig fer art dramàtic. I com tota bona estudiant d’art dramàtic i bona actriu… als inicis vaig treballar a l’hostaleria”, ha dit amb un somriure i molt satisfeta. 

Després li van arribar les actuacions de Café Teatro, fins que va decidir provar sort a Madrid. “Allí em vaig enamorar i em vaig quedar a viure. Em vaig prenyar. Vaig entrar en un circuit de còmics, que em va ajudar a mantindre'm. I com que ja tenia Lola i va obrir la televisió pública valenciana, em van oferir faena i vaig tornar”.

També et pot interessar

stats