Almussafes, la ciutat on el mag Jandro va fer el seu primer espectacle de màgia

El prestigiós mag valencià ha contat en el programa Tupper club que va descobrir la màgia gràcies als fascicles del popular mag Juan Tamariz que arribaven als quioscos

El mag Jandro participa en el programa 'Tupper club' / À Punt Mèdia

El prestigiós mag Jandro és un dels participants de Tupper club, el concurs gastronòmic d’À Punt Mèdia que presenta el llorejat cuiner Ricard Camarena, premi nacional de gastronomia 2019. Jandro, no sols és conegut al seu país, on ostenta el títol de Campió d'Espanya de màgia còmica, a més, també és el mag que més vegades ha guanyat el trofeu Fool Us Trophy, un dels premis més prestigiosos dins del món de l'il·lusionisme. El valencià ha guanyat aquest trofeu que s'entrega a Las Vegas en cinc ocasions.

El mag, que ha participat en el programa Tupper club dedicat als cigrons, ha recordat com van ser els seus inicis. “Jo de xicotet era molt tímid. Continue sent-ho. Em posava roig molt prompte. La primera actuació que vaig fer va ser a Almussafes, allí hi havia més de cent mags a la sala. Jo estava roig com una tomaca. No he passat més por, suor i calor que aquell dia. Jo era molt tranquil i molt tímid”.

Con el popular mag Juan Tamarit
Con el popular mag Juan Tamarit / À Punt Mèdia

En el programa, mentre preparava els ingredients, ha recordat d'on li ve l'interés per ser mag: "En la màgia vaig començar quan tenia catorze anys. Va ser amb els fascicles de Juan Tamariz. Cada setmana eixia un quadern i així durant setanta-dues setmanes. Mon pare em va regalar el primer, allò em va encantar i des d'aquell moment cada setmana anàvem al quiosc a comprar la revista de Juan Tamariz. I De tant en tant venia amb un xicotet truc, amb un xicotet vídeo, i setanta-dues setmanes són quasi any i mig".

El mag ha dit que aquella manera d'ensenyar-se era diferent. "No és com ara, que amb un clic ho tens tot. Allí era cada setmana, i t'anava generant un interés, una expectació, il·lusió... i així, a poquet a poquet, va anar creixent la passió per la màgia".

Ací pots veure el programa sencer

També et pot interessar

stats