30.05.2019 | Symphonia Orbitalis

110 min.
tp

Nascuda en 2016, Symphonia Orbitalis és una orquestra de cambra resident a València que, des de la seua creació, s'ha consolidat com una referència de qualitat artística al llarg de tot el nostre territori sonor. Hui ens acompanya el seu director, Óscar Vaquerizo, i la soprano Karen Gardeazabal.

Parlem amb Maquel Amat, directora del festival de Blues de Benicàssim, que se celebrarà des de demà, divendres 31, fins al diumenge 2 a la localitat de la Plana Alta.

Ens apropem a l'assaig de Carmina Burana, de Carl Orff, que prepara la Coral Vicent Ripollés, el Cor Da Capo Benicarló, el Cor de Veus Blanques del conservatori Calasancio de Castelló i cinc percussionistes. A més, aquesta és una versió en què han substituït els dos pianos per l'orgue a quatre mans. Està dirigida per Carlos Pascual. Podreu veure-la en directe aquest dissabte, 1 de juny, a les 21:00 h, a la cocatedral de Santa Maria, a Castelló.

Oferim una compilació de pífies i moments graciosos del programa a manera de diàling (zàping), amb un muntatge creatiu i farcit d'afegitons i recursos sonors fet per la redactora Cèlia Cerezo. Una bonica forma de traure ferro a les errades i potenciar l'humor al Territori Sonor i la ràdio d'À Punt.

Com cada dijous, vos oferim l'agenda més completa de concerts que tindran lloc a tots els indrets del nostre territori sonor.

stats