29.01.2019 | El màster d'òpera del CSMV ens presenta l'òpera 'The Medium'

115 min.
tp

Hem arrancat els motors del programa amb una columna d'opinió de la nostra col·laboradora en la secció feminista “Pioneres”, Monty Peiró, en la qual mostra el seu rebuig cap al postureig de programar dones en actuacions musicals i festivals només el 8 de març.

En l'acústic de dimarts hem comptat amb l'alumnat i el professorat del Màster d'Òpera del Conservatori Superior de València, que ens han presentat l'òpera The Medium. La trama de l'obra transcorre en un barri novaiorqués, on una família tracta de fugir de la guerra europea i aconsegueix tirar endavant amb sessions d'espiritisme. La representació de l'obra serà el divendres 1 de febrer (19:30 h) i el diumenge 3 (18:00 h) al Centre del Carme Cultura Contemporània.

Hem fet un recorregut sonor per l'exposició De Nord a Sud. Ritmes, de l'artista noruega Anna-Eva Bergman, amb les peces que ha compost ad hoc el compositor Joan Cerveró. Tant ell com Sonia Martínez, coordinadora d'activitats de Bombas Gens Centre d'Art, han estat en el Territori sonor per a presentar-nos l'exposició-espectacle.

El divendres 1 de febrer, a les 20:30 h, hi haurà una sessió en la qual la formació Finnmark interpretarà les peces de Cerveró.

En la secció de dimarts, “Perversions”, el nostre col·laborador Ona Nua ens ha fet una versió de Brian Eno, compositor britànic de música electrònica i experimental, creador de la sintonia de Windows 95.

Programes

Més

Clips

Més

Streamings

Més

Cap de Cartell

Més

Continguts

stats