27.05.2019 | L’Home Brut ens presenta el seu nou disc 'Llums del Nord'

109 min.
tp

Rebem la visita del grup de la Ribera Alta L'Home Brut, que acaben de publicar el seu nou disc Llums del Nord, àlbum que presentaran en directe el pròxim dissabte 1 de juny a l'Amstel Arts de la Marina de València.

Entrevistem el jove productor i DJ de Gandia, Javi Falquet, Garabatto, que, amb només 26 anys ja es troba recollint èxits a Madrid. L’últim d’ells, compondre la BSO de la comèdia Lo dejo cuando quiera, que ha triomfat en taquilla, després de diversos viatges a Los Ángeles i de treballar per al segell nord-americà.

Panda Funk, ara ha fitxat per la discogràfica Warner, ha produït discos d’importants artistes de talla internacional i ha coproduït una de les cançons candidates a representar Espanya en Eurovisió 2019, "Nadie se salva".

La directora adjunta de música i cultura popular de l’Institut Valencià de la Música convoca els creadors de música a inscriure's al catàleg de la Música 2019-20.

El grup alacantí La Jetée ha promogut la creació d'un col·lectiu de bandes d’Alacant denominat Sindicato Ruido Costablanca. La iniciativa tracta d’agitar l’escena musical de la província mentre les bandes integrants del col·lectiu s'ajuden unes a altres en la difusió, organització d'esdeveniments i posada en marxa de diversos tipus de col·laboracions.

Landete ens porta a Pep Mirambell i René Macone (al telèfon) i Blai Antoni Vañó d'Els Jóvens, a l’estudi, per parlar, en un segon capítol, del procés d’escriptura de la cançó "Anis Tenis", així com de l’enregistrament, mescla i masteritzacó, i de com ho veuen ara, un temps després.

stats