19.02.2019 | Jim War Brou ens presenta el segon volum de les ‘Sessions Feréstegues’

116 min.
tp

Jim War Brou, és a dir, Jaume Guerra (Orxata, Obrint Pas...), ens ha presentat el segon volum de les ‘Sessions Feréstegues’. Trasllada al llenguatge del jazz la composició de Carles Dénia ‘‘Deixeu-vos de retraure'm les passions’’, que va fer a partir de la poesia d'Ibn Sahl amb la traducció de Josep Piera. També s'atreveix a musicar poesies com una de Francesc Aledón, així com a reinterpretar el mític ‘‘Volver’’, de Carlos Gardel.

Hem entrevistat el periodista musical Carlos Pérez de Ziriza al voltant del seu nou llibre ‘No olvides las canciones que te salvaron la vida. Una crónica generacional’, editat per Libros Efe Eme.

Com cada dimarts, t'hem fet un avançament d'allò que t'espera en ‘L'estudi’, programa de versions de la tele d'À Punt. Dos pesos pesats de l'escena valenciana: la veu de la música medieval mediterrània, Mara Aranda, en convivència amb l'eclecticisme pop de Caballero Reynaldo.

Estrenem secció amb Tere Núñez, ‘‘Musicultius’’, on la nostra sonoplanta de hui es diu Cris Ases, però es fa dir La Cris. Para atenció a com respira...

stats