15.05.2019 | Homenatge a Emili Vera, mentor de Pep Gimeno, 'el Botifarra', en la XXIII edició de Cant al Ras

104 min.
tp

Coneixem, amb l'investigador de música J. V. Frechina com serà la XXIII edició de Cant al Ras, una popular trobada anual de cantadors valencians que té lloc a Massalfassar (Horta Nord) cada tercer dissabte de maig. En aquesta XXIII edició de Cant al Ras homenatjaran el músic xativí Emili Vera, que fa morir el passat mes de desembre, amb cantadors com Hilari Alonso, Pep Gimeno, 'el Botifarra' i més! La trobada l'organitzen des del 1997 l'associació Tramús i la Colla de Dimonis de Massalfassar.

El trio de música d'arrel Mediterrània Udiva ens presenta en primícia alguns temes del seu disc 'Aigua'. El projecte està liderat per Jaume Pallardó i l'acompanyen Glòria Aleza i Juanfran Ballestero. Participen en l'entrevista per sorpresa Àlex, de Marjal Produccions i Dámaso Gómez.

Ens endinsem en una classe de Cant d'Estil al Conservatori de Catarroja de la mà del seu professor, Xavier Benedito, i el seu alumnat. Coneixem com s'aprén, el que canten o les dificultats que tenen. Uns estudis que van començar fa 5 anys.

Coneixem el cicle d'activitats Casa Corona. La Casa de la Mar d'Alboraia es transforma fins al 22 de juny en Casa Corona, un oasi de música, gastronomia i activitats culturals. Després dels concerts de Mediterranean Roots, Júnior Mackenzie, Cintia Lund i Soledad Vélez, aquesta setmana li toca el torn al country dels valencians Badlands, i l'electrònica de la madrilenya MOW.

stats