14.02.2019 | El flautista Andrés Belmonte ens presenta el seu projecte 'Tariq'

Temporada 1 116 min.
tp

Hui 14 de febrer, en el dia de l'amor, us regalem música: Andrés Belmonte, flautista, ens ha presentat el seu projecte personal, Tariq ('camí' en àrab). Proposa un viatge musical per la Mediterrània, de València a Istanbul passant pel Caire. L'acompanyen tres músics d'excepció de l'escena valenciana Efrén López a l'ud, Ales Cesarini al contrabaix i David Gadea a les percussions.

També hem connectat en directe amb Irene Herreras i Cèlia Cerezo, enviades del Territori sonor a la Sala Off, on ens estaven esperant les intèrprets de l'espectacle Concierto sentido, un xou on la proximitat de les veus i la música envaeixen físicament l'espai i l'espectador, a càrrec de Las Reinas Magas.

La formació jazz Jim War Brou ens ha anunciat que han tret un nou EP, Sessions feréstegues Vol. II. Es tracta del projecte més personal de Jaume Guerra, exbaixista d'Orxata i Obrint Pas, i es presentarà dijous 21 de febrer en la Sala Off, a les 20:30 h.

Com cada dijous, hem tingut la nostra sèrie de recomanacions de música en directe per aquest cap de setmana en tots els indrets del nostre Territori sonor. Propostes com Tardor, Los Antideslizantes, Jonatan Penalba, Modelo de Respuesta Polar, Sokolov o Exfan.

Streamings

Més

Programes

Més

Clips

Més

Continguts