12.02.2019 | Escoltem en viu The Standby Connection

115 min.
tp

Hem pogut escoltar la cançó de les Trobades 2019 d'Escola Valenciana, 'Som i serem paraules', amb lletra d'Alba Álvarez i música i veu de Dani Miquel. N'hem parlat amb els autors.

La música en viu de hui l'ha portada The Standby Connection, grup de rock alternatiu valencià que es mou entre l'experimentalitat i el pop rock d'arrel dels anys 80 i 90. Tres il·lustres veterans que encara tenen molt a dir i que han vingut a interpretar les seues cançons en viu i en directe al nostre estudi.

Hem parlat del festival Emac, que tindrà lloc del divendres 15 al diumenge 17 de febrer al Centre Cultural La Mercé, de Borriana. Hem parlat amb el director, Vicent Tormo. Un festival que combina diverses arts com la música, la fotografia i la il·lustració.

Algunes de les actuacions més destacades són Soleá Morente i María José Llergo, així com la tornada als escenaris amb la presentació de noves cançons dels castellonencs Pleasant Dreams.

Hem recorregut pobles i ciutats valencianes per caçar els sons d'aquests paisatges urbans que ens envolten, de la mà d'Edu Comelles, artista sonor, músic i gestor cultural.

Hem avançat el capítol de hui de 'L'Estudi', el repte del qual recau entre Joe Pask, que fa power pop d'inspiració anglosaxona, i Sandra Rapulp, que s'emmarca en el pop electrònic.

Hem recuperat la secció de dilluns, 'La Síndrome Lomax', que ahir no es va poder emetre a causa de l'especial entrevista a Mark Dasousa. Ens ha parlat de Los Grillos, duet que fa cançons profundes i evocadores, una banda valenciana localitzada a Xàbia formada per Mauri Mora i Marta Rodríguez.

stats