08.01.2019 | Retem homenatge a la botiga Discos Oldies pel seu 40 aniversari

118 min.
tp

Hui hem fet un especial dedicat a la mítica botiga Discos Oldies pel seu 40 aniversari.

Hem rebut a l’estudi del Territori Sonor a Carme Arnal i Vicent Fabuel, fundadors de l’establiment, i hem tingut la col·laboració de músics i periodistes com Xavier Aliaga, Carles Chiner, Julio Bustamante, Eva Dénia o Carlos Carrasco.

També hem anat a la Rambleta a conéixer la proposta del grup de cantants a cappella Octámbuli, amb Cantando malvas.

En la secció “Perversions” dels dimarts, Caballero Reynaldo ha contat la història de la granota que es va menjar a Lili Marlen i hem parlat sobre la breu història d’Interterror, el grup paradigma del punk valencià en els inicis dels anys 80 (del qual s’acaba de publicar un fabulós llibre).

I atenció hui Luis González, Caballero Reynaldo, des d’Utiel ens ha fet una versió del Comerranas de Seguridad Social a cappella i en valencià.

Javier Colina al contrabaix i acordió i Albert Sanz al piano presentaran “Sampa” a la Sala Rodrigo del Palau de la Música el pròxim dijous 10 de gener a les huit de la vesprada. Hem fet un avançament del concert.

I per acabar, hem conegut les impressions de Ramonets i Dani Miquel després d’haver fet una versió conjunta de la cançó popular “Pastorets i pastoretes” en el programa de la televisió d’À Punt.

stats