07.12.2018 | Entrevista-acústic de Supermosca

111 min.
tp

Entrevista-acústic de Supermosca, banda pop-rock valenciana fundada el 2007. Ens han presentat el seu últim disc 'Diario de Rutas i Desastres'.

En la secció d'Interferències, Carlos Pérez de Ziriza, ens ha parlat de la figura del piano i 'pano men' (home del piano) en el pop i el rock internacional, popularitzada en els anys 70.

Amb exemples com Stevie Wonder, Elton John, Kate Bush i Señor Mostaza. Vam aprofitar el pas del cantautor Ricardo Lezón per València, per conversar amb ell sobre el seu primer treball en solitari, 'Esperanza', després de més de 10 anys al capdavant de McEnroe.

En la secció de #Perversions, el col·laborador Josep Pérez, Ona Nua, ens ha oferit una versió de la cançó d'Ovidi Montllor 'Homenatge a Teresa'.

Entrevista-acústic del grup de rock progressiu de Xàtiva, Noah Histeria, que ens van presentar el seu últim disc 'Hautefaye', treball que segueix un relat relacionat amb el primer cas d'histèria col·lectiva en un poble del sud de França.

Vam parlar amb Borja Soler, membre i DJ del col·lectiu The Basement. El col·lectiu ha fet un gir a la concepció de la música electrònica, per convertir-la en una nova experiència accessible per a tota la família.

stats