03.06.2019 | Donem detalls dels II Premis Bankia al talent musical

112 min.
tp

Bankia, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l'Institut Valencià de Cultura (IVC) han convocat la segona edició dels Premis Bankia al talent musical, als quals es podran presentar candidatures fins el pròxim 30 de juny. Aquests premis formen part del programa Bankia Escolta València i tenen una periodicitat biennal, amb un import de cadascuna de les cinc categories ascendeix a 20.000 euros. Rebem a l'estudi Marga Landete, directora adjunta de música i cultura popular de l'Institut Valencià de Cultura, la nova directora de la FSMCV, Daniela González i Isabel Rubio (de Bankia).

Coneixem la cantant i contrabaixista estatunidenca Tonina Saputo. Va estudiar al Campus de Berklee de València. Actuarà dimecres 6 de juny a la sala Loco Club del cap i casal.

El guitarrista valencià de flamenc Juan de Pilar ens presenta el seu disc 'Tierra de nadie'. Quart lliurament dels arbres genealògics del nostre territori sonor.

En 'La Síndrome Lomax' de hui, Landete repassa l'evolució al nostre territori d'un estil de música anglosaxó: el Country Folk, amb exemples com Badlands, Son los grillos o La gran esperanza blanca.

stats