Montanejos reobri el turisme actiu després de l'incendi forestal declarat a l'Alt Millars

Les empreses de turisme actiu recomanen passar abans per l'oficina de turisme per a comprovar l'estat de cada ruta

Un grup de voluntaris inspeccionant una de les sendes / À Punt

Les empreses de turisme actiu de Montanejos, amb un grup de voluntaris, han estat en els últims dies inspeccionant els vora 88 quilòmetres de rutes, per a comprovar el seu estat després de l'incendi forestal declarat a l'Alt Millars. 

“Totes les sendes es poden fer. Sí que és veritat que en algun d’ells es veu afectació per l’incendi i nosaltres demanem a les persones que tinguen previst vindre a Montanejos, a gaudir dels nostres senders i del nostre entorn, que passen abans per l'oficina de turisme per a conéixer el seu estat”, ha explicat Marta Guillem, directora de Dinamic Adventure, al reporter de Terra viva, Ángel Hernández. Marta Guillem també ha recomanat no eixir de les vies, i en cas de veure zones afectades per l’incendi no xafar aquest sòl “perquè encara està sensible”.

Marta Guillem, directora de Dinamic Adventure
Marta Guillem, directora de Dinamic Adventure / À Punt

Mar Sebastià és una de les voluntàries que està contribuint a la revisió de la zona. En conéixer que l’incendi estava actiu: “Se’m va rebolicar tot, em vaig posar inclús a plorar, perquè es perdia el lloc on he treballat, on visc; tot”. Després de visitar les sendes, i veure que no estaven quasi afectades, “em vaig tranquil·litzar molt”

Mar Sebastià, voluntària
Mar Sebastià, voluntària / À Punt

Encara que les rutes ja es poden visitar, sempre s’ha de fer amb seguretat i molt de respecte.

Ací pots veure el programa sencer de 'Terra viva'

També et pot interessar

stats