Elisa Lledó (Empar, a 'L’Alqueria Blanca') avança un gir de guió en la nova temporada

Ha explicat al programa Tàp Zàping que serà "més costumista", "més fresqueta" i amb més humor, i també ha agraït la fidelitat a l'audiència

Elisa Lledó interpreta a Empar, la dona de Sento, a 'L'Alqueria Blanca' / À Punt Mèdia

L’actriu il·licitana Elisa Lledó ha estat convidada al programa Tap Zàping, poques hores abans que torne a les pantalles i terminals digitals la popular sèrie valenciana L’Alqueria Blanca. El retrobament de la sèrie amb el públic ha centrat l’entrevista.

Coneguda com a Empar a L’Alqueria Blanca, l'actriu ha descrit el moment que viu tot l’equip: “Estem molt orgullosos que la sèrie continue i de tindre una audiència fidel”. Això sí, ha reconegut que quan arriba a casa, després de les llargues sessions de gravació, necessita desconnectar del món de L’Alqueria Blanca, fins i tot de la televisió. “És que fem moltes hores de gravació, vora dotze”.

Alguns dels secrets millor guardats 

L’equip de col·laboradors de Tàp Zàping li ha preguntat si podia avançar alguna cosa de la nova temporada. L’Empar de L’Alqueria Blanca ha reconegut que “no podem dir-ne molt… o quina gràcia!”. A continuació, ha dit amb un somriure —no sabem si de veritat o de broma—: “Tonet s’ha fet ciclista”. 

Elisa Lledó ha dit amb un somriure, no sabem si de veritat o de broma, “Tonet s’ha fet ciclista”.

Elisa Lledó sí que ha pogut explicar per on aniran les trames de la nova temporada: “Són més costumistes, més tradicionals. No hi ha tant de patiment. Serà més fresqueta, amb trames més còmiques, personatges que entren i li donen molta dinàmica a la sèrie i… algun disgust”. Com ha dit als col·laboradors, “perquè així és la vida”.

Empar, a la sèrie, està casada amb Sento i treballa al bar com a cambrera. Referint-se al seu paper, el col·laborador de Tàp Zàping Pere Aznar —que va ser presentador del programa 400— li ha preguntat: "Quin és el règim contractual que tens?". I Elisa no ha sabut per on eixir. "Jo crec que els papers encara no han arribat. Estem en una ajuda mútua".

Arribada a la temporada setze, la sèrie s’ha convertit en la producció valenciana més longeva. I li han preguntat si podia imaginar com serien els actors en arribar la temporada 32. El treball de l’equip de grafistes de Tàp Zàping ha permés mostrar-li l’evolució física d’alguns personatges de la sèrie, amb la qual cosa ella s'ha quedat bocabadada. De Tonet, Àlex Blanquer ha asseverat amb un somriure: “Tonet sembla al personatge de la pel·lícula Up de Pixar”.

Elisa ha recordat alguns dels seus treballs com a actriu, abans d'incorporar-se a L'Alqueria Blanca. Un d'ells el seu pas per la televisió del País Basc, on participava en una sèrie d'humor que era molt popular. L'equip de Tàp Zàping li ha demanat que triara un personatge de tots els papers que ha interpretat. Ella s'ha quedat amb el d’Empar de L'Alqueria Blanca, perquè com ha dit: “Empar ha sigut criada, cambrera, monja, ara ha adoptat una xiqueta i també és perruquera… És hiperactiva, com jo”.

També et pot interessar

stats