Coque Malla: “Escolte la meua veu d'aquella època (Los Ronaldos) i m'horroritza... m'aborrone”

L’artista ha parlat amb l’equip de 'Tap zàping' de la pel·lícula 'En temporada baja' en què treballa, una producció valenciana i que té el suport d’À Punt Mèdia 

El cantant Coque Malla entrevistat en Tàp Zàping / À Punt Mèdia

Jorge Malla, conegut en el món de la música com Coque Malla, és un artista polifacètic que va aconseguir la fama com a músic amb el grup Los Ronaldos, una de les bandes mítiques del rock espanyol. Com a actor ha participat en una vintena de produccions. De la seua trajectòria, dels projectes en marxa i dels que eixiran aquest 2022 ha parlat amb Pepa Cases, de l’equip de Tap zàping

Actualment, participa com a actor a la pel·lícula En temporada baja, una producció valenciana que té el suport d’À Punt Mèdia. El film està dirigit per David Marqués i integra actors reconeguts com Antonio Resines, Eduard Soto, Fele Martínez, Ana Milán, Nacho Fresneda i Marta Belenguer. L’artista i músic tornaa posar-se davant de les càmeres, després de dotze anys.

“Em vaig adonar que no tenia cap sentit fer aquelles cançons amb Els Ronaldos... i un dia ho vaig decidir, ens citarem en el Retiro i els ho vaig dir… Va ser molt trist i molt dur”. Coque Malla - Artista

Preguntat com veu la vida als cinquanta-tres anys, ha contestat que al llarg de la seua carrera “han canviat moltes coses, però al final soc el mateix, un xic que puja a un escenari a cantar cançons”. Des que deixara Los Ronaldos, Coque Malla ha desenvolupat una carrera en solitari.

Una pel·lícula el 2022, 'En temporada baja'

De la pel·lícula 'En temporada baja' ha dit que és “comèdia, bastant extravagant, irreverent… i això és el que en part em va convéncer a fer la pel·lícula… David Marqués fa un humor irreverent, punky, absurd, i no es planteja si molestarà a aquest col·lectiu o a aquest altre, perquè l'humor no va d'això, no va de molestar a ningú. L'humor comença amb la capacitat de riure d'un mateix. I després està el fet de poder rodar amb el gran Antonio Resines i amb la resta de companys…”. Una història on un representant de futbolistes d’èxit anys arrere, i que ara malviu en un càmping als afores de València, es topeta amb una colla de personatges molt singulars.

Fotograma del film 'En temporada baja' (2022)
Fotograma del film 'En temporada baja' (2022) / À Punt Mèdia

Un documental en 2022, 'Jorge'

Amb Pepa Cases també ha parlat del documental Jorge dedicat a la trajectòria professional de Jorge Malla, més conegut com a Coque Malla. “És 100% documental i mostra una consecució d'entrevistes, imatges que la majoria del públic no ha vist… és un recorregut per les aventures i desventures de Coque Malla. Jo hi ha participat com a productor executiu”.

Un documental que arreplega confessions com la del dia en què va dir adeu a Los Ronaldos: “Em vaig adonar que no tenia cap sentit fer aquestes cançons amb Los Ronaldos. Així que un dia ho vaig decidir, ens citarem al Retiro i els ho vaig dir… Va ser molt trist i molt dur”. Tot i això, a Coque Malla no li agrada mirar arrere: “Escolte la meua veu d'aquella època i m'horroritza… m’aborrone de manera rara”.

Amb Pepa Cases l’artista també ha parlat del seu últim treball, El astronauta gigante, un recopilatori de cinc CD, un treball de selecció —ha explicat— realitzat per Dani Bonilla de la Warner.

Coque Malla riu en escoltar algunes de les preguntes
Coque Malla riu en escoltar algunes de les preguntes / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats