Àngel Llàcer: “El dia de Nadal estic a casa sol amb el meu gos i així… des de fa huit anys”

Enguany serà diferent, i el showman, actor i cantant passarà Nadal i la nit de Cap d'Any 2022 a València, treballant al teatre Olympia 

Àngel Llàcer parla amb Pepa Cases de 'TàP zàping' / À Punt Mèdia
16 de desembre 2022 - 09:00

Conegut per les seues participacions en els programes Operación Triunfo, Tu sí que vales i Tu cara me suena, Àngel Llàcer, showman amb gran sentit de l'humor i molt estimat pel públic, ha aterrat a València. Fins al 15 de gener estarà al teatre Olympia on dirigeix i interpreta el musical La jaula de las locas, un espectacle a l’estil dels de Broadway.

El català ha deixat un poc a banda la faena per a poder xarrar amb Pepa Cases, de TàP zàping. Entre rialles, al mes pur estil de Llàcer, li ha contat que passarà a l’Olympia durant les pròximes setmanes. La jaula de las locas és un cant a la llibertat individual i col·lectiva. En l'obra dues famílies amb antagòniques maneres de veure la vida queden, de sobte, unides per una boda. Una explosiva trobada entre dos bàndols que provoca divertides situacions.

Àngel Llàcer fa de tot

En La jaula de las locas, obra de teatre de 1973 que va arribar al cinema en el 79 i al musical l’any 1983, Àngel Llàcer no para ni un moment. Al més pur estil seu: “Jo em canvie de roba com tretze vegades, faig els cors... Això sí, després de dues hores i mitja el públic se’n va renovat”. És una obra que com ell mateix reconeix, també porta a la reflexió. “Jo dic, no critiques la vida de l’altre, no et fiques en la vida de l’altre… Quan una persona és queixa, per què és? Hi ha una frase que a mi m’encanta, és la que diu: 'Algun dia tu passaràs pel meu carrer i jo et diré… ep…'”.

Àngel Llàcer passarà Nadal i la nit de Cap d'Any treballant al teatre l’Olympia de València. “Passarem el Cap d'Any al teatre. Això m’encanta. Farem festa, repartirem cotilló. Em fa molta il·lusió passar ací Nadal. Perquè —amigaaa— m’allibere de compromisos familiars”. 

L’humorista, que sembla parlar seriosament, ha dit que des de fa molts anys el dia de Nadal sempre el passa a soles. “Faig creure a uns que estic a casa dels altres, i als altres que estic amb els uns… i sempre [ho diu amb rotunditat] el dia de Nadal estic a casa a soles. Amb el meu gos. Des de fa huit anys.”

Un jove Àngel Llàcer quan començava a ser conegut, tenia 27 anys i era professor a 'Operación triunfo'
Un jove Àngel Llàcer quan començava a ser conegut, tenia 27 anys i era professor a 'Operación triunfo' / À Punt Mèdia

El showman ha dit a Pepa Cases que si parla del pas del temps: “Cada vegada estic més tranquil”. I Pepa li ha contestat que: “Això la gent no s’ho creu... tots estem esperant veure’t pujar damunt la taula i cridar: 'Sácalooo!', a la qual cosa Àngel respon: “Això és quan en paguen”.

També ha fet algunes confessions: “Jo sé que soc divertit, però odie la gent cridanera. Per això quan la gent pensa que soc un notas o un imbècil, jo els entenc, perquè és el mateix que jo pensaria de mi si em veiés a mi mateix per la televisió. Però quan em coneixes encara fa més gràcia, pel contrast. Perquè quan jo deia allò de 'Sácalooo', quan jo era aquesta cosa jo tenia 27 anys, ara en tinc 49. I clar, anem canviant”.

A la pregunta sobre els inicis d’Operación triunfo, se li'n va la mirada cap amunt per a dir: “La joventut és una meravella. Ara soc molt més dels moments presents. M’agrada treballar amb el bon humor, amb la diversió, amb l’amor. Perquè la vida ja és ben difícil i complicada —tot i que és felicíssima i m’encanta viure-la— però intente compensar l'altra part”.  

Pel que fa a la seua última actuació al teatre Olympia, el 15 de gener, potser alguna persona li dedique un “feliç aniversari”, ja que el 16 de gener fa anys.

Àngel recorda l'etapa de la joventut com una meravella
Àngel recorda l'etapa de la joventut com una meravella / À Punt Mèdia

També et pot interessar