Lola Herrera: “Fa molts anys que em vaig dir: 'Quin plaer estar sola'”

L’actriu, que interpreta l’obra 'Adictos' al teatre Olympia —fins al diumenge 15 d'octubre— ha apadrinat el primer programa de 'Som de casa'

Lola Herrera somriu en rebre la seua primera "Mocadorà" de mans de Ximo Rovira / À Punt Mèdia

Lola Herrera podria dir-se que és addicta a la “soledat desitjada”, la que ella va triar des de fa molts anys. D’amor, desamor i també de l’amenaça que representen hui dia les addicions, ha parlat amb Ximo Rovira en l'estrena de Som de casa. La veterana actriu està a València aquests dies representa l’obra Adictos al teatre Olympia.

Una obra que, com ha explicat ella mateixa, parla de les addiccions a les noves tecnologies i de fins on es pot arribar. Ximo Rovira ha volgut saber si ella és addicta a alguna cosa: “Addicta jo? Al xocolate, per descomptat!”. 

Jo ho respecte, però no concep l’amor de parella en gent de la meua generació. Lola Herrera - Actriu

Ximo Rovira ha reconduït la qüestió de les addiccions al terreny de l’amor, que com ha dit és "un altre tipus d’addicció". Lola Herrera ha respost que quan es parla d’amor, no sols cal parlar de l’amor de parella “que ja sabem que dura el temps que dura, no ens enganyem". Herrera ha dit: "després està l’amor als fills, a la vida, i aquest no s’acaba mai”. Ella pensa que aquest tipus d’amor pot existir en qualsevol edat, però n'hi ha uns altres tipus que és més complicat.

“Jo respecte, però no concep l’amor de parella en gent de la meua generació. Jo ja fa molts anys que em vaig dir: 'quin plaer estar a soles'”. Ara, l'actriu parla que ella conviu amb una soledat desitjada. “Jo tinc molts amors, però ja no he de sofrir per cap, que es pateix molt”. L’actriu, que ha parlat tant del desamor dalt de l’escenari en haver representat obres com Cinco horas con Mario, ha comentat que “entén i respecta les dones de la seua edat que volen tindre una parella al seu costat. Però no ho concep”. 

Com que l’entrevista ha tingut lloc el mateix Nou d'Octubre —el dia gran del poble valencià—  que també celebra el dia dels enamorats, Ximo Rovira li ha entregat una mocadorà especialment dedicada a ella, que Lola ha rebut amb molta alegria. L'actriu, que en aquesta ocasió és dirigida per la directora i actriu valenciana Magüi Mira, estarà al teatre Olympia fins al diumenge 15 d'octubre.

També et pot interessar

stats