06.09.2018 | El cranc blau

Temporada 1 45 min.
tp

Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui descobrirem el cranc blau, cada dia més abundant. Els pescadors han començat ja a comercialitzar-lo ja que la seua carn és considerada exquisida en gastronomia. Coneixerem Vicente Urios, director del Grup d’Investigació de la Zoologia de Vertebrats de la Universitat d’Alacant. Visitarem la primera i única reserva de parotets, a Bicorp. Caminarem per la serra d’Irta, en una ruta de 12 quilòmetres entre Peníscola i Alcalà de Xivert. I pararem atenció a la xufa, un superaliment que ocupa 6.000 fanecades de cultiu a l’horta de València i té una producció anual de 8.000 tones. També parlarem amb Ecologistes en Acció, un moviment que busca conscienciar la ciutadania dels problemes mediambientals que causa l’actual model de consum.

Programes TV

Més