Diego Varea diu adeu al ‘Podríem fer-ho millor’

El guionista i col·laborador del programa se’n va deixant-nos alguns dels millors moments de la ràdio

Diego Varea al seu últim programa del PFM
02 de setembre 2023 - 13:25

Des que va començar el ‘Podríem fer-ho millor’ són diversos els canvis que s’han anat produint, i entre els més importants està el traspàs de programa de la vesprada als matins del cap de setmana. Va ser en aquell moment quan Diego Varea va saltar del guió al micròfon, amb una presentació que no deixaria a ningú indiferent.

Poc després va fer una de les seccions que més fama li van donar en À Punt: "Valencià o barbàrie", en la qual narrava com es va matricular per a les proves del C1 de la JQCV, les dificultats que se li van presentar durant l’estudi i el resultat final de l’examen.

Des d’aleshores, el seu afany per protagonitzar paròdies no s’ha aturat i amb el seu talent natural per la música i la comèdia ens ha deixat joies com la seua versió de Bizarrap amb Shakira o de Vicco amb Nochentera.

@podriemmillor Esta setmana a les guanyadores de la Carrera de la Dona els van regalar electrodomèstics. I Diego regala als seus organitzadors esta cançó.#podriemmillor #vicco @À Punt Mèdia #valencià #cançò #videoclip #musica #humor #cover #benidormfest ♬ original sound - Podríem Fer-ho Millor

Els grups valencians com La Fúmiga o Tardor tampoc s’han escapat de les seues versions actualitzades, com ara Aparcar a València o El rodalia havia de passar.

Així doncs, Diego Varea s’ha convertit en una de les cares més conegudes del programa, i és per això que els seus companys li han preparat un regal ben especial: un recull de vídeos de comiat.

També et pot interessar

stats