Capítol 3: Les connexions

Episodi 3 Temporada 1
tp

Lluna de teatre. Monòleg de Pilar Almeria d’El jardí dels cirerers d’Antón Chejóv.

Lluna de música. Obrim la secció d’“Arrels” amb Jerahy García. El musicòleg ens introdueix en la música de resiliència des de la pandèmia actual retrocedint fins als temps del mestre José Serrano.

Lluna de circ. Reflexionem sobre les connexions de la vida amb el clown de 75 anys, Miguel Ángel Fernández, distingit amb la Medalla de les Belles Arts del Ministeri de Cultura.

Lluna de música. Coneixem algunes iniciatives per a traure a la llum les dones compositores valencianes ocultes al llarg de la història de la música i recollim testimonis de directores i compositores valencianes.

“Notes de so" (slow ràdio). La selva. Edu Comelles ens porta a Torremolinos. Allà ens endinsem en una selva enmig d'edificis d'apartaments i hotels de vacances. D'allí viatjarem a l'illa de la Palma a les Canàries, a l'única selva del territori espanyol. Acabarem a la més gran de totes les selves, l'Amazones, de la mà de l'artista sonor David Vélez.

“Intermitències”. Cristina Cubells parla amb el pedagog musical Jesús Jara sobre músiques del segle XX i XXI en el marc de la pedagogia de creació.

stats