Capítol 9: Cirqueres i afinació

Episodi 9 Temporada 1 55 min.
tp

Lluna de música. Afinem en directe el nostre piano de cua, que havia estat adormit durant onze anys, amb les explicacions de Javier Clemente, de Pianos Clemente, una empresa valenciana d’instruments que té trenta anys.

“El pentagrama”. Coneixem els compositors i compositores valencianes de la mà d’Hilari Garcia. En aquest cas descobrim Francesc Cuesta (València, 1889-1921). Fem un repàs a la seua vida i a la seua producció, amb l’audició de les seues obres. El pianista Antonio Galera interpreta en directe el segon preludi de Cinco preludios para piano.

Lluna de circ. Cada vegada són més les dones que es presenten al públic amb el seu vestit de clown, o que s’atreveixen amb les masses i els malabarismes, que s’enfilen per estructures impossibles i que, fins i tot, fan servir els seus dots de músiques per a convertir-se en el centre d’atenció de totes les mirades. D’exemples n’hi ha molts, i en tots els sectors, des de la pista fins a les tasques de producció i representació. Convidem a Andrea Pérez, Patricia Pardo, Olga Osuna, Txetxé Folch, Flor, Marisa Ibañez i Maria Colomer, presidenta i gestora respectivament de l’Associació Valenciana de Professionals del Circ.

stats