Pere Aznar: “M’he acostumat a la incertesa, ja no tinc por de saber què serà de mi”

El còmic, que va presentar en À Punt Mèdia el programa '400' dedicat al treball social d’associacions i persones, ha dit en 'La vida al Màxim' que és afortunat de saber el que volia en la vida

Pere Aznar parla amb Màxim Huerta / À Punt Mèdia

El guionista i còmic valencià Pere Aznar ha estat amb l’equip de La vida al Màxim, on l’han entrevistat al voltant de la seua vida personal i del seu treball. Aznar ha reconegut que la seua professió i el seu treball com a guionista i col·laborador de diversos programes el fa estar instal·lat en una incertesa permanent. D’ella ha parlat i ha dit: "M’he acostumat a la incertesa, ja no tinc por de saber què serà de mi".

El còmic, que va presentar en À Punt Mèdia el programa 400, dedicat al treball social d’associacions i persones, ha dit al programa La vida al Màxim: “Jo he tingut la sort de saber el que volia… i és una sort perquè al meu voltant hi ha molta gent que ha dubtat molt. Jo des dels tretze o catorze anys sabia que volia fer el que faig…”. 

El guionista ha contat que de molt jove va anar a una coneguda ràdio valenciana a demanar faena. “Em van dir que no hi havia diners. Els vaig dir que em feia igual. I així va ser com vaig treballar un any gratis en la 97.7 amb Enrique Ginés”, ha contat el que fora col·laborador de Buenafuente en el late night Late Motiv.

Recupera el programa complet ací:

També et pot interessar

stats