L'oncòloga Anna Lluch: “Guarde el telèfon de quasi totes les meues pacients”

La catedràtica, especialista en càncer de pit, sent passió no sols per la seua professió, també per atendre els pacients, i ho ha deixat clar en el programa 'La vida al Màxim'

La doctora Ana Lluch durant l'entrevista en 'La vida al Màxim" / À Punt Mèdia

La doctora Ana Lluch, criada a Bonrepòs i Mirambell (Horta Nord), sent passió per la seua professió. En escoltar-la a tothom li queda molt clar. La catedràtica de Medicina per la Universitat de València ha sigut entrevistada en el programa La vida al Màxim. Quan Màxim Huerta li ha preguntat si els pacients depenen d'ella tota la vida, la doctora Lluch ha dit “clar que sí”. Així és com ella ho sent i així és com ella es comporta.

En aquest sentit, ha dit que sempre ha mantingut la relació amb totes les malaltes. “Jo no les podia perdre, perquè sabia que podia aportar alguna ajuda important… en qualsevol moment". Dit i fet, la doctora Lluch ha assegurat: “guarde el telèfon de quasi totes les meues pacients”. I ha reconegut que hui dia encara li fan consultes.

"Tinc amistat amb totes les meues pacients"

Quan Màxim Huerta li ha preguntat si ha tingut amistat amb elles, la doctora ha contestat ràpidament i sense dubtar-ho. Lluch ha dit: “d'amistat, en tinc amb totes. Me les conec a totes. I ara que tenim whatsapp, és una meravella, i m’escriuen whatsapps. Les malaltes saben que poden fer-ne ús”.

En aquest sentit, també li ha dit que “elles són molt cauteloses. No volen molestar. Per exemple, el cap de setmana no em molesten gens. Es comuniquen amb mi si tenen un problema i si pensen que tu els pots ajudar en aquest moment puntual. I és una meravella”.

Pots veure el programa sencer ací

També et pot interessar

stats