L'actriu Paula Usero, de ser popular fent els anuncis de Famosa, a patir 'bullying' al col·legi per enveja

La valenciana, que es va estrenar al cine amb un paper en la pel·lícula El Olivo d'Icíar Bollaín, ha estat en el programa La vida al Màxim

Paula recorda quan li van comunicar que formaria part del repartiment de 'El Olivo' / À Punt Mèdia
04 de juny 2023 - 10:45

Fins als dotze o tretze anys Paula Usero va tindre la sort de ser la imatge de les nines més desitjades durant la infància, les nines de Famosa. En les revistes i en televisió la seua imatge apareixia jugant amb la nina i generava el desig a la resta de xicalla que triaven les nines per a jugar. D’aquells anys guarda records agredolços, com ha recordat en el programa La vida al Màxim

Pel que fa als anuncis que rodava de menuda ha dit: “en aquella etapa jo feia molts anuncis, molt diversos. Eixia maquillada, em vestien… tot era molt divertit”. 

Si bé recorda que van ser uns anys molt especials en els quals ella va ser molt feliç, durant l’adolescència també va necessitar l’ajuda del psicòleg, per a fer front a algunes situacions que li van passar. Durant molts anys —ha confessat l’actriu a Màxim Huerta— “pel fet d’eixir en la televisió i de ser una persona amb molta llum, vaig patir assetjament, sobretot durant l’adolescència”. Quan Huerta li ha preguntat com ho recorda, ella li ha contestat: “De molta soledat. De ser una persona assenyalada. Era sentir que la gent és cruel amb tu sense cap motiu…”.

No tot va ser un camí de roses

En aquest sentit, ha contat un fet concret que li va passar amb les companyes de classe: “Un any, sent fallera, vaig ser de la Cort d’Honor de la fallera major infantil de València. Les xiquetes de la meua classe, de sisé de Primària, van escriure una carta a la directora en què li demanaven que jo repetira el curs perquè no anava a classe… No crec que eixa idea isquera del cap d’unes xiquetes”.  

Paula Usero va formar part de la Cort d'honor infantil de l'any 2003
Paula Usero va formar part de la Cort d'honor infantil de l'any 2003

L'actriu considera que no va ser mai una xiqueta com la resta, perquè va ser molt afortunada. És conscient que ha pagat el seu preu. Màxim Huerta li ha preguntat si al cap del temps ha vist aquelles xiquetes de classe. Paula ha sigut rotunda: “No les he tornat a veure mai més”. 

L’actriu valenciana ha reconegut que de menuda ja li agradava la càmera. I és la càmera la que ha marcat el seu camí professional. Actualment, és actriu de teatre, cinema i televisió. El seu primer paper va ser en la pel·lícula El Olivo d'Icíar Bollarín, el 2015, després hi va haver altres treballs com La boda de Rosa o encarnar el paper de Luisita Gómez en la sèrie Amar es para siempre.

Pots veure l'entrevista completa ací:

També et pot interessar

stats