Jandro: “Tamariz era i és el crac, tota la generació que tenim de mags valencians és per ell”

El mag valencià visita La vida al Màxim i fa balanç dels inicis de la seua carrera i situació professional actual

El mag valencià Jandro durant l'entrevista en 'La vida al Màxim' / À Punt Mèdia

El mag valencià Jandro, campió d'Espanya de màgia còmica, ha sigut convidat al programa La vida al Màxim. Conegut per la seua col·laboració amb programes televisius de gran audiència, ha parlat amb l’equip del programa de com van ser els seus inicis. I s'ha detingut en la figura d'un mag molt especial, que tant a ell com a la resta de mags valencians ha marcat i continua marcant, el popular i benvolgut mag Tamariz.

Jandro li ha contat a Màxim Huerta que ell ha treballat en diverses ocasions junt amb Tamariz. “La primera vegada que vaig actuar amb Tamariz, estava també Yunke, el mag de la Vilavella”. El mag Jandro ha dit del respectat Tamariz que, a més de la seua popularitat i altíssima professionalitat, aquelles eren unes èpoques en què l'oferta televisiva era molt reduïda, fet que facilitava a qui arribava a la pantalla molta repercussió. "Quan el mag Tamariz eixia per televisió el veien vint milions de persones". 

Els mags sorprenen fins i tot per com arriben, a poc a poc, a la que sembla la seua passió. En el cas de Jandro, ell és llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions i el seu primer contacte amb la televisió va ser com a guionista en un important programa de televisió. La màgia li arribaria després.

La raó de per què hi ha molts bons mags valencians

Màxim Huerta li ha comentat sorprés que hi ha molta presència de bons mags valencians. Jandro ha contestat que “tota aquesta generació de mags” és per Juan Tamariz. “Nosaltres comencem a interessar-nos-en perquè Juan va traure en els quioscos els fascicles de màgia. Durant 72 setmanes, any i mig, cada setmana un fascicle… Això els joves de hui dia no ho aguanten… És com llegir sis pàgines per setmana… Ara volen tutorials i vídeo… I per això la nostra generació va eixir molt bona quant a creativitat”. 

“Tots ens vam aficionar als fascicles. Nacho, Darío, Yunke, jo”. Tots ells van poder assistir a les classes del mag Lesmans, un altre mag valencià, que va muntar una escola de màgia”. I d’aquella etapa de formació els ha quedat una molt bona amistat: “ara els quatre som molt amics”.

Pots veure l'entrevista completa ací:

També et pot interessar

stats