Hu Zhao: “Quan vaig arribar a València, fa huit anys, no sabia què era ni la paella ni les Falles”

El popular presentador xinés, resident a València i enamorat de la Comunitat Valenciana, ha confessat en La vida al Màxim que el seu somni era viure al costat del Mediterrani 

Hu Zhao, en un moment de l'entrevista amb Màxim Huerta / À Punt Mèdia

Viure a València ha sigut fer realitat un somni. És el que ha confessat el presentador xinés Hu Zhao a l’equip del programa La vida al Màxim. El polifacètic Hu Zhao és molt conegut de nord a sud de la Comunitat Valenciana pels seus programes Xino Xano i Loving Comunitat Valenciana. “De menut —jo només tenia dotze anys— vaig veure a la televisió un documental que mostrava la cultura mediterrània, el mar Mediterrani. Em va encisar. Em vaig dir que algun dia jo viuria al costat del Mediterrani”. 

Com li ha explicat el presentador a Huerta: “Quan jo estava a la Xina, si estava prop del mar, jo no anava a veure'l, perquè jo volia que el primer mar en la meua vida que jo vera fora el Mediterrani”. Una experiència que ha deixat bocabadat Màxim Huerta. 

"Plorava, plorava. És molt fort...”

El presentador de La vida al Màxim li ha preguntat quins sentiments va experimentar eixa primera vegada: “Plorava, plorava. És molt fort...”. També li ha confessat que, quan va arribar-hi, venia tan sols per a estudiar castellà i no sabia què era ni la paella ni les Falles. 

A València va descobrir que la ciutat era molt pareguda al seu poble. “Passejar amb bicicleta per l’Albufera. I aquesta aroma tan especial…”, tan coneguda per a ell. I com que se sentia com a casa, ací es va quedar. Des de fa huit anys viu a València.

Pots veure l'entrevista completa ací:

També et pot interessar

stats