La divertida anècdota de l'actor Antonio de la Torre amb la roba de la pel·lícula 'Torrente'

L’actor, periodista i guanyador de dos Premis Goya, ha estat en el programa La vida al Màxim on ha contat nombroses anècdotes molt divertides

L'actor Antonio de la Torre ha estat en el programa de Màxim Huerta / À Punt Mèdia
21 de maig 2023 - 08:37

Antonio de la Torre és un dels actors espanyols amb més candidatures als Goya. A més, ha rebut dos Premis Goya pels seus treballs en AzulOscuroCasiNegro i El reino, una pel·lícula parcialment rodada a València. L'actor ha estat en el programa La vida al Màxim, conduït per Màxim Huerta. El malagueny, que és una persona de bon somriure i molt divertida, ha recordat entre riures el que li va ocórrer l'any 2008, amb motiu del rodatge de la pel·lícula Gordos.

Engreixar-se trenta quilos per exigència del guió

"Per exigències del guió, durant quatre mesos m'havia d'engreixar trenta quilos i els mesos següents els havia de perdre". Aquell va ser tot un procés complex. “Vaig pensar que no calia comprar-me roba per a no utilitzar-la mai més". I, casualment, parlant un dia amb Santiago Segura, el director de Torrente li va dir: "No et preocupes. Jo et deixe la roba de Torrente sense problemes”.

Així va ser com el malagueny va anar durant uns mesos vestit amb la camiseta hawaiana de Torrente i altres peces. Cal escoltar com ha contat l'actor l'anècdota. És capaç d'imitar la veu de Santiago Segura. "Jo hi va haver una època en què el tractava molt i l'imitava molt millor", ha dit.

Pots veure l'entrevista completa ací:

També et pot interessar

stats