Ana Milán: "Jo moriré d’ací a dèsset anys, en tindré 66. És que no vull fer-me major”

L’alacantina, que es va fer popular en les sèries de televisió 'Camera Café', 'Yo soy Bea' i 'Física y Química', ha conversat amb Màxim Huerta amb el bon humor que la caracteritza

Ana Milán, durant un moment de l'entrevista / À Punt Mèdia

L’actriu Ana Milán ha estat en el programa La vida al Màxim. L’alacantina, que va trobar la popularitat en la sèrie d’humor Camera Café —on compartia protagonisme amb Arturo Valls i Carolina Cerezuela— s’ha sotmés en aquesta ocasió a les irreverents preguntes de Màxim Huerta. L’actriu, que en cada frase regala un titular, ha deixat bocabadat el presentador en diverses ocasions. Una d’elles quan ella ha començat a parlar de la mort. 

Tot s’ha iniciat quan Huerta li ha preguntat per unes arracades que portava Ana. I quan el presentador li ha preguntat si eren “futur o passat”, ella rient a carcallades li ha contestat: “Quasi tot el que tinc ja és passat. Que jo em moriré d'ací a dèsset anys”. A la qual cosa Màxim Huerta que no donava crèdit, li ha preguntat la raó: “Em deixaré un any perquè Hisenda em pague a mi. Que ja és hora. M’ho gastaré tot. Però no em vull morir més enllà dels 66 anys”. 

“Jo m'enterraré amb un vestit de Valentino negre; en canvi, si em cremen, me’l compraré en Zara. Ho tinc tot calculat. I li ho he encarregat als amics més joves que tinc, perquè saps que eixos et sobreviuran”. Ana Milán - Actriu

“No em dona la gana ser vella”

L’actriu, que ha participat en alguns dels títols més recordats del teatre, el cine i la televisió com ara El tiempo entre costuras, Yo soy Bea, Camera Café i Física y Química, ha dit a l’equip de La vida al Màxim: “No em dona la gana ser vella”. Màxim Huerta li ha recordat el que va fer l'actriu d'Allò que el vent s'endugué: amagar-se perquè la fent no la vera envellir. A la qual cosa, l’actriu ha dit amb contundència: "Em sembla molt més pràctic morir-se. Jo pague un enterrament, però no més. També em faré una assegurança, me la faré ja. Ja he demanat tres pressupostos. Perquè vaig pensar, si li toca al meu fill enterrar-me, em fica en una bossa de Mercadona i fora". 

Fins i tot ha parlat de com s'imagina dins del taüt: “Jo m'enterraré amb un vestit de Valentino negre; en canvi, si em cremen, me’l compraré en Zara. Ho tinc tot calculat. I els ho he encarregat als amics més joves que tinc, perquè saps que et sobreviuran”.

Recupera el programa complet ací:

També et pot interessar

stats