El missatge del bateria d'Obrint Pas a La Gossa Sorda i Aspencat: Què hem de fer perquè torneu?

Ximo Tomàs, excomponent del mític grup valencià, ha llançat la pregunta en el capítol de la websèrie d'À Punt 'La Maskletà' dedicat a la música en valencià.

Maki pregunta què han de fer les valencianes i els valencians perquè Aspencat i La Gossa sorda tornen
Maki pregunta què han de fer les valencianes i els valencians perquè Aspencat i La Gossa Sorda tornen / À Punt Mèdia

Ximo Tomàs, excomponent del grup valencià Obrint Pas, ha llançat una pregunta que ha quedat en l'aire durant la seua entrevista en el capítol de la websèrie d'À Punt La maskletà.

En aquest capítol dedicat a la música en valencià, Tomàs, més conegut com a Maki, s'ha dirigit a Iván Gosp, membre d'Aspencat, per a preguntar-li: "Què han de fer les valencianes i els valencians perquè Aspencat i La Gossa Sorda tornen, perquè crec que la brometa aquesta ja està durant massa. Així que feu el favor, que vos trobem molt a faltar, i jo especialment a la part de darrere de l'escenari".

En escoltar la pregunta, Iván contesta a Maki que "en acabar el programa agafaré el telèfon i cridaré als companys a veure si hi ha alguna possibilitat. Ho veig difícil. Ho veig difícil. A mi personalment sí m'agradaria, però Aspencat eren nou músics que ja tenen certa edat, altres projectes en marxa, i ho veig un poc complicat. Això no obstant, tot és parlar-ho. I quan torne al meu poble parlaré també amb els de La Gossa Sorda, a veure si puc fer un conjunt entre tots i ens presentem de nou".

Iván Gosp, cantant d'Aspencat, durant la seua intervenció en el programa 'La maskletà'
Iván Gosp, cantant d'Aspencat, durant la seua intervenció en el programa 'La maskletà' / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats