Ivan Gosp (Aspencat): “La Gossa Sorda i Obrint Pas em van obrir els ulls i vaig començar a cantar en valencià”

El cantant del grup Aspencat ha repassat en el programa d'À Punt 'La Maskletà' la seua trajectòria i influències musicals

Ivan Gosp, cantant d'Aspencat, al programa 'La Maskletà'

Ivan Gosp, cantant d'Aspencat, ha sigut un dels convidats del capítol dedicat a la música en valencià de la websèrie d'À Punt 'La Maskletà'. Gosp ha explicat durant el programa com va passar a fer música en valencià influenciat per l'èxit de grups com La Gossa Sorda i Obrint Pas: “ahí va començar a picar-me el cuquet i quan em van cridar d’Aspencat, vaig dir sí”. 

Gosp ha contat que en etapes posteriors vaig tindre altres grups i cantaven en espanyol “perquè en aquell moment no vam veure les possibilitats que tenia cantar en valencià”. Fins que ens vam adonar que la llengua no és el més important per a fer música, es pot fer música en la llengua que vulgues”. 

La llengua no és el més important per a fer música, es pot fer música en la llengua que vulgues Ivan Gosp - Cantant d'Aspencat

Els seus referents musical són grups com Def Con Dos, Nach i SFDK, entre d’altres. En el programa Ivan també ha parlat de per què de les lletres reivindicatives d'Aspencat i de com la música és una ferramenta potent per a millorar el món. A més, ha contat el pitjor moment de la seua carrera i també un dels millors, un concert de comiat al festival Viña Rock. Pots veure l'entrevista completa a Ivan Gosp en aquest capítol de la websèrie 'La Maskletà'.

També et pot interessar

stats