Graellada de peixos i marisc
Una graellada mediterrània de peix i marisc, a l’estil de la Marina Alta
Preparem un plat senzillet i amb el qual sempre quedaràs de meravella amb els teus convidats
Ingredients
- 200 g de clòtxines
- 250 g de rap
- 250 g de salmó fresc
- 6 llagostins
- 5 cigales
- 2 molls
- 1 llobarro de 500 g
- 1 llima
- 1 alvocat
- 1 panolla de dacsa
- Tomaques 'cherry'
- Pebre roig dolç
Per a la picada:
- Suc maracujà o fruita de la passió
- Aigua de cocció de les clòtxines
- Julivert fresc
- Alls
Elaboració
- Fem les clòtxines al vapor, amb llima, oli i all.
- Torrem els peixos i el marisc a la planxa.
- Torrem també uns trossets d'alvocat, uns trossets de llima i la panolla de dacsa a rodanxes.
- Mesclem els ingredients de la picada i els emulsionem.
- Servim el peix i el marisc juntament amb l'alvocat, la dacsa i les tomaquetes.
- Ho adobem amb la picada i una mica de pebre roig.
Consells dels professionals
És molt important elaborar aquesta recepta amb producte fresc i fonamental tindre una relació de confiança amb el pescater, afirma el nostre cuiner Jordi Morera.
D'altra banda, la nutricionista Ana Sirvent ens recorda que no és recomanable consumir grans quantitats de marisc.