La cubana de poma de la Ti Maria Mengual

Fàcil
4 persones

Un dels dolços de poma de tota la vida

La cubana de poma de la Tia María Mengual
La cubana de poma de la Ti Maria Mengual
04 d'octubre 2022 - 20:10

Una recepta que necessita ingredients que quasi tots tenim a casa.

  • 250 ml de llet
  • 350 g de farina
  • 100 g d'oli d’oliva
  • 250 g de sucre
  • 5 ous
  • 2 pomes
  • 1 llima
  • 1 sobre de rent químic
  • Sucre per a empolvorar
  • Canyella
  • Anous
  • Panses
  1. En un bol muntem bé els ous amb el sucre.
  2. Mesclem l’oli amb la llet, ho afegim als ous i continuem batent.
  3. Barregem la farina i el rent i ho anem incorporant a poc a poc al batut.
  4. Aboquem la mescla en una llanda de forn.
  5. Hi afegim les pomes trossejades i ho empolvorem amb sucre i canyella.
  6. Hi agreguem ratlladura de llima, anous i panses, i ho enfornem durant uns 35 minuts a 180 °C.
  7. Deixem reposar la cubana abans de servir-la.

Com empolvorar sense sucre

Saps que hi ha possibilitats d’empolvorar sense sucre? Algunes de les opcions més senzilles són fer ús de la garrofa i de la panela.

També et pot interessar