Els rotllets de canyella i els pastissos de tres pisos, el secret de l’èxit dels berenars de La Más Bonita

Segons els responsables d'aquest restaurant valencià, el moment del berenar guanya presència en moments especials amb família o amics

El restaurant La Más Bonita de València en 'La cuina de Morera' / À Punt Mèdia

Fa poc més d’una dècada el berenar valencià fonamentalment consistia en un entrepà dolç o salat, una ensaïmada o croissant, acompanyats d’un got de llet o un suc de fruita. I semblava que era un menjar més destinat als menuts en eixir d’escola. Aquesta realitat ha evolucionat, en part influenciada pel costum americà de consumir pastissos entre les principals menjades del dia. I també a l’hora del berenar. 

Actualment, el moment del berenar per als adults sol relacionar-se amb el de socialitzar. Siga amb família o amics, el fet de quedar a berenar ja és tota una experiència, on els sentits del gust i de l’olfacte s’emporten el protagonisme. Rocío Tavira, responsable de La Más Bonita, ha dit a La cuina de Morera que ella mai perdona un berenar. Diu, del fet de berenar fora, que “ens permet tastar productes que normalment no tens a casa”. 

Pastís anomenat 'Red velvet' farcit de crema de formatge
Pastís anomenat 'Red velvet' farcit de crema de formatge / À Punt Mèdia

Al seu local, ubicat al centre de València, ofereixen setze varietats de pastissos, uns són de tres pisos i estan farcits de formatge dolç i xocolate blanc, però també tenen els clàssics de formatge americans, amb cobertura de xocolate i fruites roges. Els seus professionals pastissers han mostrat a l'equip de La cuina de Morera com preparar un pastís de carlota, això sí, fins on el secret professional els permet. L'elaboren amb un bescuit fresc, que preparen cada dia, i amb una cobertura suau de crema de formatge. I si vols saber una de les propostes estrela, de les que triomfen als berenars, has de buscar el rotllet de canyella.

Rotllets de canyella eixits del forn
Rotllets de canyella eixits del forn / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats