La menjada més important del dia no és la que penses: escolta el consell de la dietista Ana Sirvent

La nutricionista de La cuina de Morera trenca el mite sobre la importància del desdejuni

Imatge d'un cuenco amb poke, un plat d'origen hawaià que està guanyant molta popularitat
Imatge d'un bol amb poke, un plat d'origen hawaià que té molta popularitat / Fortyforks

Quantes vegades has sentit dir que el desdejuni és la menjada més important del dia? Potser també creus que no és convenient saltar-se el dinar? I què penses d'anar al llit sense sopar? Una vegada més, sorprén la resposta de la dietista Ana Sirvent. Des de les aportacions que fa a les xarxes d’Instagram de La Cuina de Morera, l’especialista en nutrició ha dit que: “Cap de les tres és la més rellevant, ni tampoc imprescindible. Cal fer les menjades que et demane el cos. Tu tens la clau”.

Per tal d’argumentar el raonament, Sirvent dona el següent consell: “Connecta amb la teua necessitat de sacietat. I, el més important, introdueix en les menjades que faces aliments de qualitat”.

També et pot interessar

stats