L'àpat més important del dia no és el que penses: escolta el consell de la dietista Ana Sirvent
La nutricionista de La cuina de Morera trenca el mite sobre la importància del desdejuni
Quantes vegades has sentit dir que el desdejuni és l'àpat més important del dia? Potser també creus que no és convenient saltar-se el dinar? I què penses d'anar al llit sense sopar? Una vegada més, sorprén la resposta de la dietista Ana Sirvent. Des de les aportacions que fa a les xarxes d’Instagram de La Cuina de Morera, l’especialista en nutrició ha dit que: “Cap de les tres és la més rellevant, ni tampoc imprescindible. Cal menjar les voltes que et demane el cos. Tu tens la clau”.
Per tal d’argumentar el raonament, Sirvent dona el següent consell: “Connecta amb la teua necessitat de sacietat. I, el més important, introduïx en els menjars aliments de qualitat”.
Més llegit
-
Consulta els carrers que estaran tallats este cap de setmana amb motiu de la Mitja Marató de València
-
Detinguts dos homes a Alacant per l’assassinat d’una dona
-
València obri les portes dels edificis emblemàtics en la sèptima edició de l'Open House
-
El valencià Piqueras puja al podi de Sepang en una carrera marcada per un accident greu
-
El consum ressorgix a la zona afectada per la dana un any després, amb diferències entre municipis
-
Els hotels de València pengen el cartell de complet amb la Mitja Marató