‘El depredador d’Alacant’: L’home que va atemorir les dones als garatges de la capital

La nova entrega de la sèrie de ‘true crime’ valencià L'hora fosca presenta uns fets ocorreguts el 2013 d’un possible violador en sèrie i la investigació per part de la Policia Nacional  

En només una setmana dues dones van ser atacades en garatges d’Alacant / À Punt Mèdia

Alacant, 12 de maig de 2013. A última hora de la vesprada una xica de mitjana edat torna a casa amb el cotxe. Viu al carrer de Cefeu, al sud de la ciutat. Un carrer molt prop de la Gran Via, l’artèria principal que travessa la ciutat. La dona entra al garatge, aparca i quan ix del vehicle veu que una persona s’acosta cap a ella amb un ganivet en una de les mans. Ja no té temps de reaccionar. L’individu l'agafa i l’obliga a entrar en la part posterior del vehicle.

L'agressor sexual fa preguntes a la víctima que als responsables del Grup d’Homicidis d’Alacant li semblen poc comuns en el modus operandi d’aquests casos. Són del tipus: si té fills, si està casada, si realitza amb freqüència l’acte sexual… En un moment, al garatge apareix una altra veïna i l’agressor li diu a la víctima que calle o la matarà, a ella i també a la veïna. La dona calla.

Eduardo Ferrán, del grup d’Homicidis d’Alacant (CNP)
Eduardo Ferrán, del grup d’Homicidis d’Alacant (CNP) / À Punt Mèdia

Així comença l’odissea d’aquesta dona alacantina en una nit que serà inoblidable per a ella. Una dona valenta que poc després de l'agressió sexual va decidir denunciar, tot i que l'agressor l'acabava d'amenaçar en cas que acudira a la policia. La d'aquella nit va ser la primera, però n'hi va haver una altra en tan sols una setmana. Les dues en garatges d’Alacant. Dues denúncies que van posar els investigadors sobre la pista d’un possible violador en sèrie.

El desenllaç del cas en detall en el programa de L'Hora fosca: El depredador d'Alacant.

També et pot interessar

stats