06.06.2020 | Gravetat Zero

Temporada 1 136 min.
tp

En el 480 aniversari de la mort, recordem la figura de Lluís Vives amb el professor i historiador de la filosofia José Luis Villacañas, que ha escrit recentment una biografia sobre l'humanista valencià més internacional. L'arquitecta i fotògrafa valenciana Milena Villalba, seleccionada per a participar en la Biennal d'Arquitectura de Venècia, parla sobre la fotografia d'arquitectura. En "Galerades" de Vicent Usó: finals sorprenents de les novel·les amb el recurs 'Deus ex machina'.

En "Si Plató alçara el cap": Decència, institucions, política, amb els filòsofs Tobies Grimaltos i Enric Senabre. El músic José Luis Miralles presenta el seu documental sobre Carles Santos i el joc que ha creat per a poder tocar com el geni de Vinaròs. En "Calidoscopi" amb Carles Gàmez, parlem de l'artista recentment desaparegut Christo.

L'actriu i dramaturga Paula Llorens conversa amb Joan Santacreu, director de Maduixa Teatre i del MIM de Sueca. Amparo Pons, presidenta del Cobdcv, ens explica quina és la situació actual de les biblioteques.

stats