El missatge de Sebastián Yatra a la fallera major infantil de València: “Eres una crac, amb un cor molt gran”

Marina García, en escoltar el seu ídol, molt emocionada, ha aprofitat per a convidar-lo a les Falles 2024, a la mascletà, al balcó i li ha dit: "On et faràs una foto amb mi"

La fallera major infantil s'emociona en veure el seu ídol, Sebastian Yatra / À Punt Mèdia
18 d'octubre 2023 - 12:00

La visita de les dues falleres majors de València, Marina García i María Estela Arlandis al programa Fas Festa ha tingut un moment estel·lar que ha deixat la fallera major infantil, Marina García Arribas, literalment bocabadada. Ha sigut durant l’entrevista a les dues falleres, quan de sobte en les pantalles ha aparegut una persona. Era l’ídol de Marina, el cantant i compositor colombià Sebastian Yatra, que actualment triomfa a tot el món.  

En veure’l, Marina, de la falla Manuel de Falla - Avinguda dels Tamarindes, s’ha tirat les mans a la cara per a tapar l’emoció que l'envaïa. I amb els ulls lluents ha pogut escoltar de l'artista: “Hola, Marina, com estàs?, soc Sebas. T'envie un bes. Et felicite per ser la fallera major de València. Que m'han contat que eres un crac, amb un cor molt gran. I que estàs aconseguint una cosa increïble. Et felicite. Espere que la vida et done moltes altres oportunitats i que li continues ficant el cor a tot el que faces per a traure-les endavant. Un bes. Ciao”.

Davant la sorpresa de les dues falleres majors, i amb els quasi plors ofegats i somriures de Marina; la fallera major, Maria Estela Arlandis, no ha pogut evitar dir-li al conductor de Fas festa: A mi m’agrada moltíssim Harry Styles, eh! A la qual cosa Ferran Cano li ha contestat: Això per a la pròxima vegada que vingueu”.

“Sou molt grans”

Davant la sorpresa de les paraules del colombià dedicades a Marina, la fallera major María Estela ha dit: “Sou molt grans”. Transcorrien els primers segons després d’escoltar el colombià i Marina encara no havia obert boca. Encara estava en xoc. I quan Ferran Cano l'ha mirada i ha incidit en el que acabava de passar, les primeres paraules que se li han escapat a la fallera major infantil de València han sigut: "Uau! Al·lucinant".

Les dos falleres majors de València de 2024 visiten 'Fas Festa'
Les dos falleres majors de València de 2024 visiten 'Fas Festa' / À Punt Mèdia

Ferran Cano, mostrant un poc de preocupació per la intensitat en què s’havia emocionat la fallera menuda minuts abans, i mentre escoltava el colombià, li ha preguntat: "Estàs bé?" I Marina ha respost: "sí, sí, sí!"

Ferran ha continuat dient-li: "vols tornar-li la salutació a Sebastian Yatra?" I ràpidament Marina ha dit: "D'acord". I a continuació li ha donat les gràcies al cantant: “hola, moltes gràcies. Que soc molt fan teua i tota la meua família. Que m'ha fet molta il·lusió i que moltes gràcies".

Quan Cano li ha apuntat a Marina que no s’oblidara de convidar l’artista a les Falles i a la mascletà, ràpidament Marina li ha agafat la paraula i li ha dit: “al balcó has de vindre, eh! i et faràs una foto amb mi!". "Ai!, amiga!" ha conclòs Ferran Cano. 

També et pot interessar

stats