30.05.2024 | El rall

104 min.
tp

La cultura i el cinema han copat el programa de hui! D'una banda, hem gaudit de l'arrancament d'Ontinyent Negre, el IX Cicle de cinema i novel·la negra que comença hui a la capital de la Vall d'Albaida. Hem conegut tota la seua programació i hem aprofitat per a conversar sobre periodisme i literatura amb Rosa Montero, guardonada enguany pel festival.

Amb els companys de Cinestèsia hem continuat parlant sobre actualitat cinematogràfica, com el Festival de Cinema d'Alacant o l'HumansFest. I des de Vila-real hem conegut també TEST, una mostra d'art i creativitat que ompli els carrers de colors.

Des de Vinaròs hem conegut Diego Latorre, il·lustre municipal de la setmana que ha guanyat un disc d'or amb les seues il·lustracions en el món de la música; mentrestant, Raquel Gómez ens ha fet turisme per la Comunitat Valenciana acompanyats de les nostres mascotes. I, finalment, amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, hem tornat a tractar el projecte RETTURN i hem conegut com hi participa la federació d'Andalusia, i hem celebrat també el Dia Mundial de l'Acolliment Familiar.

stats