28.12.2022 | El rall

82 min.
tp

Hem iniciat el programa de hui participant en una batalla en què les armes són ous, farina, pólvora i coets, i és que a Ibi se celebra la festa d'hivern dels enfarinats.

Com que ja ens acostem a la nit de Cap d’Any, hem ballat amb la companya Clara Laguarda, que en la seua secció ‘A la marxeta’ ha fet una valoració del 2022 i de les lletres que ens han acompanyat al llarg dels últims mesos.

En l’última secció d'‘Il·lustres municipals’ del 2022 hem presentat Mari Carmen Rico, Cronista Oficial de la Vila de Petrer i Filla Predilecta del municipi, que acaba de tancar la seua trajectòria laboral.

Seguidament, hem fet una excursió a Vila-real per a obrir les portes del ‘Veïnat Animal’. En aquesta localitat han posat en marxa la campanya 'No soc un joguet, pensa abans de regalar una vida', una iniciativa molt necessària per a les dates nadalenques.

I per a tancar el programa, el nostre col·laborador i guru del bon menjar, Carles Galletero, ens ha oferit un resum dels esdeveniments i cites gastronòmiques que ens han fet sonar la panxa al llarg d'aquest any.

stats