28.12.2021 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem viatjat a través de les ones de la ràdio a una localitat on l'olor de pólvora envaeix cada punt, on la farina i els ous són les armes d'una batalla particular. Parlem d'Ibi, on fa poques hores els Enfarinats han aconseguit la vara de comandament i ja imposen la seua llei.

Pocs dies abans d'acomiadar aquest any 2021, hem dedicat l'espai "Terra llegendària" a conéixer una rondalla molt especial que parla del gran aplec de les bruixes que es feia l'última nit de l'any. Hui el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz ens ha portat la companya Milagro Sellés de Ràdio Cocentaina.

Després ens hem centrat en la literatura, però també en l'humor, ja que Gràcia Jiménez ens ha explicat com escriure per a fer riure.

Hem tancat la primera part amb la nostra mestra de capçalera. Irene Alegría ens ha donat consells per a fer activitats en família i amb els amics i amigues durant els dies de vacances.

I per a arredonir el programa ens hem endinsat en "El racó de la banda". Gràcies a la nostra col·laboradora Imma Mateu hem descobert dues compositores valencianes i la seua història.

stats