28.04.2023 | El rall

79 min.
tp

El tema que vos hem proposat per a començar el programa segur que ha deixat ‘encantats’ i ‘encantades’ a molts de vosaltres, i és que ens hem traslladat a la Vall d’Uixó per a viure un cap de setmana d’il·lusions amb el Festival Internacional de Màgia La Vall és màgia.

A continuació ens ha visitat la companya Pilar Moreno amb una nova edició de ‘La ruta dels pobles menuts’, i hi hem parlat amb Vicente Budí, de la Càtedra AVANT de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, sobre la fiscalitat dels pobles amb risc de despoblament i d’altres novetats

I com cada setmana, els companys de ‘Cinestèsia’ ens han acostat des de Ràdio Godella unes quantes novetats sobre l’audiovisual valencià.

També hem aprofitat per a escoltar el que tenien a dir-nos les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes sobre les propostes i activitats que han organitzat als seus pobles durant aquest cap de setmana.

I hem rematat el dia amb música en la secció ‘Sons valencians’. Hui ens ha visitat Samantha Palos, una banda valenciana que ha vingut disposada a sorprendre’ns amb el seu repertori.

stats